ontwerp

Ben je nog op zoek naar een origineel en speels ontwerp voor uw drukwerk? Dan ben je aan het juiste adres.

In samenspraak komen we tot een gewenst resultaat om uw bedrijf, publicatie of promotiemateriaal vorm te geven.

Je kan bij mij terecht voor het ontwerp van uw logo, briefpapier, visitekaartjes, affiches, flyers en stickers.

Ik ben ook beschikbaar voor de vormgeving van publicaties.

Verwacht u aan een creatieve en speelse benadering!


125 jaar stedelijke musea dendermonde


Een samenraapsel van collectiestukken uit het Vleeshuismuseum vormt een gek beest en een voorbeeld voor een wedstrijd!

logo + visitekaartje

mua berdien de kerpel

Berdien wou een origineel logo dat bij paste bij haar stiel, maar het mocht wel wat abstracter zijn dan een tekening. Voor dit ontwerp ging ik aan de slag met make-up sponsjes, borsteltjes en lippenstift om tot aantrekkelijke spatten en vlekken te komen. Deze werden daarna omgezet in vectoren. Een strakke aantrekkelijke tekst zorgt voor balans. Het resultaat werd een elegant toepasselijk logo met de nodige speelse trekjes!

logo pat bier

Bierkenner Patriek kwam naar mij voor het ontwerp van zijn logo. België het bierland bij uitstek zijnde, wou hij een logo waarin die drie kleuren te voorschijn kwamen. Deze kleuren stonden dan tevens voor de drie kleuren die vaak terug komen in bier. De vier hoeken voor de verschillende bierstijlen. Met deze verschillende elementen ging ik aan de slag bij de voorontwerpen. Het resultaat is een strak, professioneel logo met een diepere bodem dan je zou denken (net als een goed biertje).

mammoet vleeshuismuseum


Een fijn ontwerp voor kinderkleedjes en andere accessoires in het Vleeshuismuseum van Dendermonde. Gebaseerd op de mammoet uit de collectie.

nieuwjaarsconcert harmonie cecilia


De harmonie van Waasmunster wou een feestelijke affiche met een illustratie voor hun nieuwjaarsconcert. Ik maakte verschillende illustraties waaruit ze konden kiezen. Daarna maakte ik aan de gekozen illustratie de gevraagde wijzigingen. Vervolgens werkte ik in samenspraak de, rest van het ontwerp uit. Het resultaat is een speelse, feestelijke affiche, flyer en inkomsticket.

ontwerp drukwerk rosse buurten stoet


De Rosse Buurten Stoet in Dendermonde is een zotte stoet die doorgaat een maand voor de Ros Beiaardommegang. Alle deelgemeenten en wijken van Dendermonde hebben zo hun eigen tradities rond die ommegang. Ze hebben eigen reuzen, verenigingen en (soms ironische) paarden. Ik kwam tot dit speelse, spontane, kleurrijke, volkse en levende ontwerp.


Ik ontwikkelde een hele huisstijl voor dit evenement met logo, stickers, affiches in verschillende kleuren, flyers, vlaggen, rozetten, buttons, kleurplaten en zelfs het ontwerp voor een krijtgraffiti (geplaatst door Dieter Meul).

concert woi harmonie cecilia


In 2018 gaf harmonie Cecilia hun concert 'Waar moe(s)ten ze naartoe?' Hierbij brachten ze de huidige vluchtelingencrisis in het perspectief van die tijdens de eerste wereldoorlog.

Ik maakte verschillende illustraties. Hun eerste keuze kwam op de affiche en de volgende twee favoriete illustraties kwamen in het concertboekje.

Het werd een affiche die de sfeer van het concert volgde. Een beetje bedrukt maar toch mooi en elegant in zijn gevoeligheid. De gele accenten en de richting die de mensen ingaan, geven een toets van hoop.

Hoop op een betere toekomst voor vluchtelingen, toen en nu.


vlagjes tractorzegening landelijke gilde hamme


De landelijke Gilde van Hamme wou voor hun evenement stoere vlagjes om aan de tractoren te hangen.

Ik verzorgde voor hen een aantal verschillende ontwerpen.

AFFICHES & FLYERS ZOMERTERRAS KLJ HAMME


Een zonovergoten affiche was precies wat KLJ Hamme wou voor hun evenement. Er was een strand, een springkasteel, cocktails en hapjes in een ongedwongen setting aan het lokaal.

Ook bij deze poster verzorgde ik zowel de illustratie als de vormgeving.

affiches & flyers open klj café


Het lokaal wordt opengezet als café, met een vuurtje proberen we de warmte erin te houden.

Dit ontwerp kenmerkt zich door een typografische aanpak en een geabstraheerde achtergrond.

De achtergrond beeld een sterk vereenvoudigd en geometrisch gemaakt vuur uit. Je kan er ook een foute kersttrui in zien. Precies de sfeer die we met het evenement wouden oproepen.

red alert (vijf edities)


Vijf edities lang was ik huisontwerper van de fuif 'Red Alert' in Hamme. Ik ontwierp affiches, flyers, toegangstickets, inkombandjes en gadgets.

Hieronder een overzicht.

illustratie website smartfix


Laurent wou graag komische en eenvoudige cartoons om zijn service te promoten!

affiche natuurpuntquiz


Een goed, en ja een groen, idee zo'n quiz! Dat probeerde ik dan ook naar voor te brengen in deze poster.